AVÍS LEGAL

Aquesta web, amb adreça DNS www.circolcatolic.com, és propietat de la societat
Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú
Sant Gervasi, 41
08800 Vilanova i la Geltrú

Queda permesa la reproducció, còpia, ús, distribució, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut d'aquesta pàgina web si es fa referència a la font i s'inclou un enllaç a l'original en el cas de fer-ho en una altra web, sempre que sigui amb finalitats no comercials ni lucratives.

La responsabilitat de l'ús de la informació continguda en aquesta pàgina web és de l'usuari.

El Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú es reserva el dret d'actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, com també de limitar i impedir-hi l'accés, ja sigui temporalment o definitiva, sense notificació prèvia.

El Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú rebutja qualsevol responsabilitat sobre els continguts dels enllaços a altres webs publicats en aquesta pàgina web.

PRIVADESA

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei prestat per Google Inc., per ajudar a analitzar com els visitants utilitzen aquest lloc. Google Analytics utilitza galetes ("cookies"), que són petits arxius de text ubicats a l'ordinador del visitant, per recopilar informació de registre estàndard d'Internet i la informació de comportament dels visitants en un formulari anònim.

La informació anònima generada per les galetes de Google Analytics sobre l'ús del visitant d'aquest lloc web (incloent la seva adreça IP) es transmet a Google. Aquesta informació es processa per elaborar informes estadístics sobre l'activitat del lloc web només per al Círcol Catòlic, que considera esencial aquest servei per tal d'avaluar-ne l'ús que en fan els visitants, optimitzar el contingut i satisfer millor les seves necessitats.

Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google.

El Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú rebutja qualsevol responsabilitat sobre les dades identificatives de l'usuari que puguin enregistrar altres webs enllaçades en aquesta pàgina web.

Les comunicacions efectuades per l'usuari al Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú seran considerades no confidencials. Si l'usuari pretén una comunicació confidencial ens ho haurà de comunicar. A partir d'aquesta petició de confidencialitat el Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú establirà els canals i mitjans de comunicació necessaris per tal d'efectuar successives comunicacions amb la confidencialitat garantida, informant-ne a l'usuari. Fins que l'usuari no rebi aquesta comunicació totes les seves comunicacions amb el Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú seran considerades no confidencials.

El Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú no conservarà cap tipus d'informació relativa als seus comunicants que no sigui estrictament necessària per tal de poder respondre, si es dóna el cas, les seves comunicacions.